Jobs

We betalen beter dan de concurrentie. Dat mag ook wel eens gezegd worden. En op vrijdag kiezen we om beurten waar we eten bestellen en 'den buro' betaalt dan. En als we de target halen, mag iedereen mee naar whatever's hot op dat moment.

Online marketeer (en meer)

Doorgaans gaat het bij ons zo: “Zeg, Anneke, we hebben voor die campagne 25k online mediabudget. Spuw jij een slim plan uit in overleg met Matthias en Wout?”
Helaas vertrekt Anneke. Gelukkig voor jou vertrekt Anneke.

> meer…

Project manager (ex-developer?)

Veel onlineprojecten lijken op bouwprojecten in de zin dat ze te laat en te duur opgeleverd worden. Niet bij ons, omdat we een project manager hebben zoeken die moeilijkheden voorziet en vermijdt. En zelfs als het even dreigt mis te lopen, zorg je er nog voor dat het bij je collega’s en bij de klant aanvoelt alsof we een rustig rondje op de wielerpiste rijden in plaats van een hobbelig Paris-Roubaix parcours.

> meer…

Ben jij een x-end developer?

Wij vergroten onze bubbel met een backend én een frontend developer. Omdat de kans klein is dat die twee skillsets in één persoon gewrongen zitten, en nog kleiner dat die ene persoon dan zodanig snel werkt dat ze werk voor twee weken in één vijfdaagse gepropt krijgt, vermoeden we dat we twee mensen nodig hebben. (Jij en je tweelingbroer of -zus kan dus perfect).

> meer…

viavictor